Om oss

Fäster ni värde vid expertis och erfarenhet? Skulle ni vilja ha hjälp av Sveriges äldsta golvsliparfirma? Då kan ni med fördel höra av er till oss på Widens Golv & Måleri AB. Vårt hantverk har överförts från far till son genom tre generationer sedan mitten av 50-talet. Vår långa erfarenhet har gett oss en bred kompetens samt innebär en garanti för ett lyckat slutresultat. Oavsett om ni tänkt er att totalrenovera er fastighet eller endast slipa ett enskilt golv kan ni höra av er till oss. Varmt Välkomna!

Familjeföretag med stor yrkesstolthet

Widens Golv & Måleri AB grundades under 1950-talet vilket gör oss till Sveriges äldsta golvsliparfirma. Efter Sven, som startade upp företaget, tog sonen Anders över ruljangsen. Han lärde i sin tur ut yrkeshantverket till sin son, Jonas, som idag även han jobbar med att slipa golv hos Widens Golv & Måleri AB. Här är yrkesstoltheten stor och genomsyrar allt vi gör. Anlita oss för tjänster långt utöver det vanliga. Vi ger oss inte förrän ni är nöjda!

På era villkor

Vi har fullt kundfokus i alla lägen. Rent konkret innebär detta att vi är lyhörda inför era specifika behov och gör vårt yttersta för att möta dessa. Valmöjligheterna skiljer sig åt avsevärt mellan olika slags kvaliteter och material. Kontakta oss gärna för en konsultation och offert. Vi kan självklart tipsa er om lämpliga åtgärder för era trägolv.

Utnyttja vår expertis

Vi har djupgående expertis inom det mesta relaterat till golv. Dra nytta utav detta och fråga om råd då ni själva är osäkra på vilken lösning som bäst lämpar sig för er. Vi har jobbat med tiotusentals golv av alla möjliga slag och kan garanterat hitta det optimala alternativet för ert projekt. Ett väl utfört golvarbete innebär generellt att ni föga behöver bry er om era golv framöver. Torka bara av det lite då och då så löser sig resten på egen hand.

Inte enbart golv

Vi erbjuder fler tjänster än bara golvslipning. Till oss kan ni exempelvis vända er för kostnadseffektiva helhetslösningar inför en stundande renovering av ert hem. Bland annat har vi möjlighet att tapetsera och måla era väggar. Ska man renovera är det naturligtvis fördelaktigt att inkludera så mycket som möjligt i samma projekt. På så vis undviker man nämligen onödigt merarbete framöver.

Är ni i behov av golvslipning i Bjärred, Lund eller någon annan kringliggande kommun? Värderar ni erfarenhet, expertis och kvalitet? Då är det självklart Widens Golv & Måleri AB ni kontaktar – Sveriges äldsta golvsliparfirma. Vi ordnar det mesta! Välkomna!

Vi är Sveriges äldsta golvfirma och har haft nöjda kunder i mer än 60 år.

Kontakta oss

Widéns Golvservice AB

Oavsett om ni enbart vill era golv slipade eller en helhetlösning där vi även målar/tapetserar era väggar kan vi vara er behjälpliga.

Kontakta oss

Letar ni efter någon som kan hjälpa er med golvslipning i Malmö med omnejd? Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom fältet.

© Copyright 2020. Alla rättigheter reserverade.