Gör dig själv en tjänst och anlita en golvläggare när du ska byta eller renovera golv

Är det dags att göra något åt era golv? Det är då ni ska kontakta oss, vi har professionella golvläggare/ golvslipare  med gedigen erfarenhet. Även de bästa golven slits och nöts av mångårigt användande. Vi kan ge er råd om vad som behövs göras, lägga nytt, slipa eller renovera. Våra golvslipare är proffs på golvslipning av trä samt olika efterbehandlingar på parkett och trägolv.

ROT-avdraget ger dig 50 % skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om.

Widéns Golvservice är Sveriges äldsta golvfirma med över 60 år i branschen. När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg med att du får ett bra arbete utfört. Våra golvläggare och golvslipare har fingertoppskänsla när det kommer till golvläggning.

Söker ni hjälp av att lägga Golv i Stockholm så kan vi varmt rekommendera golvslipningstockholms.se.

Och behöver du tips om eller hjälp med trädgårdsanläggning kan du ta en titt på trädgårdsanläggning.se. De är experter på allt som berör trädgårdar och kan hjälpa dig från idé till färdig anläggning.

Satsa på god kvalitet

Det ska löna sig att investera i kvalitet. Ett väl genomfört golvarbete resulterar i ett golv som står sig i många år. Det enda som ska behövas är en enkel avtorkning emellanåt. Värderar ni erfarenhet och djupgående expertis? Välkomna till Widens Golv & Måleri AB! Det självklara valet vid behov av golvarbeten, tapetsering eller måleri.

Och behöver du hitta riktigt kvalitativt golv kan vi rekommendera denna guide om hur du väljer rätt golv.

Sveriges äldsta golvsliparfirma – Till er tjänst

Vi kan med stolthet kalla oss Sveriges äldsta golvsliparfirma. Verksamheten grundades av Sven Widen i mitten av 50-talet och familjens hantverksskicklighet har idag gått i arv genom tre generationer. Vi fäster stort värde vid vår bakgrund och gör vårt yttersta för att bibehålla och ytterligare stärka vårt redan goda renommé. Genom att alltid vara lyhörda för kundens önskemål kan vi gång på gång leverera ett resultat som är till belåtenhet.

Kontakta oss, vi hjälper dig och berättar vilka golv som fyller just dina behov bäst.

Vi är Sveriges äldsta golvfirma och har haft nöjda kunder i mer än 60 år.

Kontakta oss

Widéns Golvservice AB

Oavsett om ni enbart vill era golv slipade eller en helhetlösning där vi även målar/tapetserar era väggar kan vi vara er behjälpliga.

Kontakta oss

Letar ni efter någon som kan hjälpa er med golvslipning i Malmö med omnejd? Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom fältet.

© Copyright 2020. Alla rättigheter reserverade.