Den effektiva sågen

Den effektiva sågen

sågmaskin

Är du mitt i en renovering eller ett bygge och behöver högkvalitativa verktyg som verkligen håller vad de lovar? Då bör du titta hit!

Optimalt verktyg

En kapsåg är ett optimalt verktyg för kapning av till exempel trall eller lister. Den här typen av såg kapar uppifrån och ner, i stället för framifrån som exempelvis cirkelsågen gör. Den egenskapen ger dig ett perfekt resultat och medverkar till att du kan göra så väl snabba som exakta snitt. En kapsåg passar perfekt till både ett litet som stort hemmaprojekt. Men de lämpar sig precis lika bra för att såga olika material som stål, koppar, aluminium, plast med mera. Du hittar ett stort urval av prisvärda kapsågar här. Om du väljer en kapsåg med gering kan du dessutom få till den absolut rätta vinkeln på ditt stycke utan som några helst problem. 

Det perfekta valet av såg

Det finns några saker att tänka på när du ska välja kapsåg. En är att om du har för avsikt att såga mycket i aluminium, bör du titta på en variant av kapsåg där klingans hastighet är betydligt snabbare. Det här är en typ av sågar som även klarar av att såga av och kapa den hårdaste plast.
Ett bra tips är att du skaffar rullbanor eller materialstöd till din kapsåg. Ofta ställer man kapsågarna på stativ, vilket medför att längre bitar av material behöver någon form av stöd vid kapning. 

Om du har ytterligare frågor eller behöver råd och vägledning inför ditt köp av såg – tveka då inte att höra av dig omgående till din leverantör! De hjälper dig mer än gärna och du kan känna dig helt trygg med deras råd, eftersom de alla är professionella verktygsmakare med så väl lång erfarenhet som hög kunskapsnivå. Kapsågen är ett perfekt val och du kommer antagligen att tacka dig själv för att du investerade i en sådan!