Smart välja textilplattor som golv

Smart välja textilplattor som golv

Kontorsrum

När det är dags att välja nytt golv så kan textilplattor vara ett smart alternativ. Bland annat ger det en snabb förändring av utseendet, de är enkla att lägga samt att de även är enkla att anpassa efter det utrymme du ska ha dem i. Oftast går det bra att köpa dem i det antal kvadratmeter du behöver, utan att du för den delen behöver ta hänsyn till rummets längd eller bredd som du måste om du väljer att annat typ av golv. Sedan så levereras textilplattor i kartonger, så det är enkelt att hantera dem. 

Var passar det att ha textilplattor?

En utmärkande sak med textilplattor, det är att de är extremt slitstarka. Därför passar de extra bra att ha i offentliga miljöer. De passar därmed mycket bra att ha i kontor så väl som i andra lokaler. Textilplattorna kan mjuka upp en atmosfär som är hård och göra rummet mer ombonat. Dessutom ser golvet till att absorbera ljud. Ett annat användningsområde för dessa är att ha dem för att skapa tillfälliga golvytor vid exempelvis mässor eller liknande. Detta eftersom de enkelt kan plockas upp och tas bort igen. 

Textilplattor går så klart även bra att använda i hemmet.  Det som ett alternativ till trägolv eller heltäckningsmatta. Textilplattorna passar bra att ha i utrymmen så som källare, i walk-in-closets eller i ett hemmakontor. 

Hitta bra textilplattor

Textilplattor erbjuder en bred palett av valmöjligheter, från olika färger till mönster, vilket ger dig stor frihet att skapa det golvutseende som passar din stil och behov bäst. Med textilplattor kan du skapa ett unikt golv som är anpassat efter dina önskemål. Du kan välja mellan enfärgade textilplattor och mönstrade alternativ, beroende på den visuella effekt du vill uppnå. Enfärgade plattor ger en enhetlig och stilren look, medan mönstrade plattor kan lägga till karaktär och liv till ditt golv.

Med textilplattor kan du vara kreativ och skapa egna unika mönster. Du kan lägga plattorna i samma riktning för en enhetlig yta eller leka med olika riktningsvariationer för att skapa subtila rutmönster eller andra geometriska figurer. Dessutom kan du mixa och matcha olika färger av plattor för att skapa ett eget anpassat mönster som speglar din personliga stil.